Egyetem szomszédságában nappali + 2 szobás, exkluzív lakás kiadó - Győr

Győr-Révfalu központi részén az Egyetemtől és a Belvárostól karnyújtásnyira vadonatúj építésű exkluzív megjelenésű társasház bútorozott és gépesített, erkélyes lakásai teremgarázs parkolóval és saját tárolóval együtt hosszú távra kiadók. 

Az épület a legmodernebb gépészeti és műszaki megoldásokkal készült, túlmutatva a hagyományos sablon társasházakon. A tetőre szerelt napelemrendszer garantálja a gazdaságos üzemeltetést, a házközponti fűtésrendszer egyedi mérőórákkal szerelt, a komfortos hőmérsékletet padlófűtés biztosítja, minden lakás WiFi-s inverteres hűtő-fűtő klímával ellátott. A lépcsőházakban gazdaságos és halk liftek üzemelnek, a biztonságról kamera és térfigyelő rendszer gondoskodik. A lakások mindegyike üvegkorlátos erkély/terasz, a földszintiek pedig kertkapcsolattal is rendelkeznek. 

A lakások kedvező tájolásának köszönhetően minden napszakban világosak, minden ízében a mai kor igényeinek megfelelő, extra belső tartalommal: minőségi hideg-meleg burkolatok, 3 rétegű nyílászárók teljes motorizált redőnyzettel és rovarhálóval szerelve, energiatakarékos lámpatestek, rejtett LED világítástechnika, felső kategóriás csaptelepek és szaniterek, rejtett WC tartály, magasfényű konyhabútor üveg házfallal, minőségi beépített konyhagépek (sütő és főzőlap, mosogatógép, elszívó berendezés, kombinált hűtőszekrény), kőpárkányok, üveg szerelvények (villanykapcsolók és usb-s konnektorok). A lakásban több beépített bútor található, amely az egyedi gyártásnak köszönhetően rendkívül praktikus tárolást tesz lehetővé: előszobabútor cipőtárolóval, konyhabútor alsó-felső szekrénnyel, a hálóban gardróbszekrény, nappali szett (média + zárt polcrendszer), fürdőszoba szekrények, tükör érintőgombos LED világítással. 

nappali + 2 szoba: 52 m2 + 9 m2 erkély = 220.000 Ft/hó +rezsi 

nappali + 3 szoba: 75 m2 + 9 m2 erkély + 5 m2 erkély = 270.000 Ft/hó +rezsi 

Penthouse: nappali + 2 szoba: 63 m2 + 87 m2 tetőterasz = 400.000 Ft/hó +rezsi 

Az energiatakarékos épület a modern szigetelési és gépészeti technológiának köszönhetően egy roppant kedvező, rezsibarát lakást garantál! 

Az épület alatt található teremgarázsban kényelmes méretű gépkocsi beállók 25.000 Ft/hó (akár elektromos töltővel ellátva) és különböző méretű tárolók 15.000 Ft/hó bérlésére is lehetőség van. 

Frekventált részen helyezkedik el, a közelben boltok, üzletek, iskola, pár perces gyalog úttal a belváros is megközelíthető. 

 Kisállat és dohányzás nem megengedett!