Számlás, akár pároknak is azonnal költözhető belvárosi szoba kiadó - Budapest

Számlás, azonnal beköltözhető különnyíló és zárható szoba (2 db) kiadó, akár pároknak is ugyanezen az áron! A három szobás felújított, gépesített lakás az Akácfa u. 24.-ben a Blahától 1 percre található csendes szomszédokkal, normális 20-30 év közötti magyar dolgozó lakótársakkal.

Normális életvitelű megbízható, diák vagy dolgozó 18-35 év közötti lakótársakat részesítünk előnyben. A konyha és fürdő közös használatú terület mind a 3 szoba lakójával.

2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) + első havi lakbérrel (bérleti díj és fix rezsi díjjal) azonnal költözhető.

Szobák ára:

Bérleti díj: 59 990 - 69 990 Ft/ hónap a szoba méretétől függően. Az ár egy és két személy esetében sem változik.

Fix rezsi költség: 29.000 Ft / hónap / szoba, amely egy és két személy esetén sem változik. Ez a fix rezsi költség már mindent tartalmaz, egyéb költség nem merülhet fel. (teljes fogyasztás, víz, csatorna, gáz, fűtés, közös költség, TV és 100 Mbit/sec villámgyors internet).

A lakás felújított, berendezett, gépesített (2 m magas hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosó és mosogatógép, főzőlap - sütő).

Minden nap megtekinteni díjmentesen, ingatlanközvetítő nélkül lehetséges! A fenti fotók a valóságot adják vissza, nem csak illusztráció, mint sok helyen. Én fényképeztem, csalódás kizárt!

Tel.: +36 20 561 8222