Számlás, akár pároknak is kiadó szoba, lakrész - Budapest

Kálvin téren akár pároknak is ugyanezen az áron (!) kiadó az azonnali beköltözéssel számlás kiadó zárható saját fürdős és WC-s lakrész - szoba, egy összesen 5 különnyíló hálószobás nagyobb felújított gépesített luxuslakásban!

Normális életvitelű megbízható 18-35 év közötti igényes magyar lakótársakat részesítünk előnyben, ezen kategória is lakja. A konyha közös használatú terület.

2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) + első havi lakbérrel (bérleti díj és fix rezsi díja) költözhető.

Szobák ára:

Bérleti díj: 69.900 - 85.000 Ft/ hónap a szoba. Az ár egy és két személy esetében sem változik.

Fix Rezsi költség: 29.000 Ft / hónap / szoba, amely egy és két személy esetén sem változik meg. Ez a fix rezsi költség már minden létező dolgot tartalmaz, egyéb költség nem merülhet fel. (teljes fogyasztás, víz, csatorna, gáz, fűtés, közös költség, TV és 100 Mbit/sec villámgyors internet szolgáltatást is WIFI-ről).

A lakás felújított, berendezett, gépesített (2 m magas hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosó és mosogatógép, főzőlap - sütő).

Minden nap megtekinteni díjmentesen, ingatlanközvetítő nélkül lehetséges! A fenti fotók a valóságot adják vissza, Nem csak illusztráció, mint sok helyen. Én fényképeztem, csalódás kizárt!

További ezzel kapcsolatos információt a lakásokról megtalál, ha a Google-ben rákeres a "Professional Premium Property Zrt."-re. További képek, elérhetőségek, adatok, ingatlan lejárat dátumok, maximális befogadóképesség, stb. a szobákról, lakásról!
Várjuk megkeresését!